VILA CRISALIA SIBIEL

Despre noi

SIBIEL
Cazare

7 CAMERE  DUBLE

Living

14 locuri

Vila Crisalia este situată în inima Transilvaniei, în satul Sibiel.

Natura, munţii, podişurile, apele limpezi sunt cuvintele care definesc zona mărginimii Sibiului.  Sibiel este cu siguranţă locul în care puteţi deveni şi dumneavoastră veşnic admirator al frumuseţilor împrejurimilor Sibiului.

Oamenii zonei spun că sașii sunt cei de la care au învățat arta de a promova ceea ce merită văzut.Sunt mândrii de mica lor Bucovină și au grijă să-i facă pe cei ce le calcă satul să iubească simplitatea și istoria.

O vilă moderna din Marginimea Sibiului

Vila este gândită  să fie închiriată  în întregime. De aceea este perfectă pentru grupuri de prieteni, întruniri de familie, tabere de detoxifiere, diverse ateliere, activități de teambuilding, organizări de evenimente. Pe timpul verii masa se poate servi pe o terasă inspirată  dintr-un trecut indepartat unde elementele din jur, arcadele luminate perfect, te rup din lumea reală și te poartă pe tărâmuri nebănuite: o lume lipsită de stres și griji cotidiene.

Serviciile oferite de pensiunea noastrã se ridicã la cele mai înalte standarde, fiind cotatã cu 5 margarete de Ministerul Turismului.

Vila Crisalia s-a redeschis în decembrie 2018 după 10 luni de renovare și o investiție din fonduri europene.Investiția a vizat modernizarea completă a celor 7 camere, băi, sală de  mese, spa.

+40 748 795 961
+40 742 116 999
str. Gruetu nr. 14 Sibiel Jud. Sibiu Romania
vilacrisalia@gmail.com